یکشنبه ۱۱ خرداد ۰۴

عوارض جراحی دوباره کامل تصنعی و مصنوعی زانو چیست؟

۱۲ بازديد

در مواقعی که کامل تصنعی و مصنوعی لق گردیده باشد بیرون کردن این نصیب ها ممکن میباشد شل باشد. با این هم اکنون در برخی موردها ممکن میباشد نصیب هایی از کامل تصنعی و مصنوعی خیلی سفت به استخوان تن چسبیده باشند. در‌این مفاد مستقل کردن کامل نیاز به شکیبایی دکتر نوبت  و طاقت و توجه فراوان داراست.

اتصال مفاصل تصنعی و مصنوعی به تن ممکن میباشد با به کارگیری از سیمان و یا این که سوای آن باشد. در مفاصل به اصلاح سیمانی اجزاء فلزی کامل تصنعی و مصنوعی به بوسیله ماده خاصی به اسم سیمان استخوانی Bone Cement به استخوان چسبانده می گردند. در مفاصل غیر سیمانی سطح فلزات تشکیل دهنده کامل را به طرز های گوناگونی متخلخل میکنند.

زمانی این سطح های در کنار استخوان مریض قرار می گیرد سلول های استخوانی رویش کرده و به داخل ترک های سطح فلز نفوذ کرده و موجب برقراری اتصال محکمی دربین استخوان و فلز می شوند. در کامل زانو معمولا از مفاصل تصنعی و مصنوعی سیمانی به کار گیری می گردد.

بعداز بیرون کردن قست های تشکیل دهنده کامل تصنعی و مصنوعی می بایست سیمان بکار رفته در شغل پیشین از استخوان جداگانه گردیده و از تن مریض درآورده گردد. بیرون کردن این سیمان و کندن آن از استخوان هم ممکن میباشد با مشکلاتی همپا باشد.

زمانی کامل تصنعی و مصنوعی به انگیزه لق شدن و یا این که عفونت مجددا کار می گردد معمولا نصیب هایی از استخوان محیط کامل هم از میان رفته میباشد. پس استخوان مریض کمتر از آن یه خرده میباشد که در فعالیت جراحی پیشین بوده میباشد. به همین انگیزه اتصال دوباره کامل نو به‌این استخوان ها معمولا به آسانی کار اولیه نبوده و غامض خیس میباشد.

دکتر معالج جراح ممکن میباشد از لینک استخوان برای لبریز کردن محل هایی که استخوان ندارند استعمال نماید. استخوان هایی که برای لینک استخوان به کارگیری می‌شوند معمولا از اشخاص متوفی گرفته گردیده و به آن‌ها آلوگرافت Allograft می‌گویند.

برای عالی کردن اتصال کامل تصنعی و مصنوعی به استخوان هایی که اکنون دیگر مانند جراحی قبل نیستند معمولا از مفاصل تصنعی خاصی با طرح ها و گونه های جدیدی به کارگیری می شود. این مفاصل تازه معمولا طوری ساخته می‌شوند که محل اتصال بزرگتری با استخوان دارا‌هستند تا به این وسیله بتوانند اتصال خویش به استخوان باقی‌مانده را خوب نمایند.

شغل جراحی بده بستان کامل تصنعی و مصنوعی زانو معمولا غامض خیس از جراحی ردوبدل اول کامل میباشد. ارتفاع جراحی معمولا بیشتر بوده و با عوارض احتمالی بیشتری یاور میباشد. احتمال بروز هر یک از عوارض بده بستان کامل در کار دوم معمولا دو موازی فعالیت اولیه میباشد. همینطور قدمت کامل تصنعی و مصنوعی در فعالیت دوم معمولا کمتر از کار نخستین میباشد.



عوارض جراحی دوباره ردوبدل کامل تصنعی و مصنوعی زانو چیست
ردوبدل دوباره کامل تصنعی زانو مانند هر شغل جراحی دیگری می تواند با عوارض احتمالی همدم باشد که مهم ترین آن‌ها عبارتند از
لخته شدن خون در وریدهای عمقی اندام تحتانی : پزشک برای پیشگیری از بروز لخته شدن خون در سیاهرگ ها معمولا داروهای رقیق کننده خون را برای مریض تجویز میکند
عفونت : احتمال بروز عفونت در بافت های گوشه و کنار کامل تصنعی و مصنوعی زانو در جراحی دوباره (رویژن) حدود دو موازی جراحی مرحله نخستین میباشد.
استخوان سازی نابجا : استخوان سازی نابجا هم در جراحی ردوبدل کامل زانوی اول و هم در جراحی دوباره مشاهده میشود. ایراد عمده این عارضه تولید محدودیت حرکتی در کامل زانو و بعضی اوقات بروز درد میباشد. استخوان سازی نابجا در اشخاصی که به انگیزه استئوآرتریت مبتلا تخریب کامل زانو گردیده اند بیشتر به چشم می‌خورد. برای پیشگیری از بروز این عارضه پزشک از داروی ایندومتاسین و یا این که تابش رادیوتراپی بعداز جراحی ردوبدل کامل به کارگیری میکند. در شکل بروز این عارضه و ساخت محدودیت شدید حرکتی در کامل ممکن میباشد نیاز به شغل جراحی دیگری برای بیرون کردن استخوان های اضافه وجود داشته باشد.
لق شدن کامل تصنعی و مصنوعی : احتمال بروز این عارضه در کار دوم بیش تر از کار نخستین میباشد و در شکل تولید شدن مریض نیاز به جراحی دوباره دارااست
ایرادات جراحت جراحی : احتمال بروز مشکلاتی در جراحت جراحی در کار جراحی دوم بیش تر از فعالیت نخستین میباشد که تا حدودی به انگیزه آسیب پذیر بودن پوست در طول جراحی دوم و به انگیزه مشکلاتی در خونرسانی پوست میباشد. در شکل بروز عارضه در آسیب جراحی مانند بهبودی دیررس آن و یا این که سیاه شدن قسمتی از پوست، احتمال بروز عفونت بیشتر میگردد. احتمال بروز عارضه پوستی در بیماران دچار به معدود خونی، چاقی، ضعف سیستم ایمنی، مصرف سیگار، دیابت و اختلالات جریان خون بیشتر میباشد.
جراحت های رباط صلیبی جلویی ACL
یکی‌از شایعترین جراحت های زانو، کشیدگی یا این که پاره گی لیگامان متقاطع (صلیبی) قدامی (جلویی) میباشد که معمولا در زمان ورزش های پرتحرکی مثل فوتبال یا این که والیبال ساخت و ساز می‌شود.
آناتومی کاربردی
زانو مطرح ترین کامل تن میباشد. این کامل از کنار هم قرار به چنگ آوردن سه استخوان تشکیل‌شده میباشد. بخش پایینی استخوان ران، بخش بالایی استخوان ساق و استخوان کشکک.

بخش انتهای پایینی ران روی ساق حرکات لولایی دارااست و کشکک در فرورفتگی شیار مانند پهنی که در جلوی انتهای پایینی ران جای‌دارد می تواند به طرف بالا و زیر تکان نماید.

کامل زانو لیگامان های توانمند دارااست که استخوانها را به یکدیگر متصل میکند. این لیگامان ها بازدارنده می شوند که استخوان های تشکیل دهنده کامل در هر جهتی تکان نمایند. به گویش دیگر وظیفه آنان اذن و تسهیل تکان استخوان ها تنها در جهت های خاص میباشد.

مهم‌ترین جهتی که لیگامان های زانو اذن تکان می دهند خم و راست شدن زانو میباشد گرچه زانو در جهات دیگر هم حرکات خفیفی دارااست. زانو چهار لیگامان اصلی داراست که عبارتند از لیگامان متقاطع قدامی یا این که ACL لیگامان متقاطع خلفی یا این که PCL لیگامان کلترال داخلی یا این که MCL لیگامان کلترال فرنگی یا این که LCL .

لیگامان های متقاطع در درون زانو بصورت ضربدری در مقابل یکدیگر قرار گرفته اند بصورتیکه لیگامان متقاطع قدامی در جلوی لیگامان متقاطع خلفی میباشد. وظیفه اساسی این لیگامان ها جلوگیری کردن از لغزیدن ساق به جلو و عقب نسبت به ران میباشد.لیگامان متقاطع قدامی در اواسط کامل زانو و بصورت مایل قرار گرفته میباشد و بازدارنده از لغزیدن ساق به سمت جلو میگردد. این لیگامان همینطور در نگهداری پایداری چرخشی زانو موءثر میباشد.
رباط صلیبی قدامی چه‌گونه زخم میبیند
حدودا نصف جراحت های لیگامان متقاطع قدامی همپا با جراحت به دیگر بخش های زانو مثل زخم به غضروف کامل، منیسک و دیگر لیگامان های زانو میباشد. زخم این لیگامان در ۵۰ درصد مفاد یار با جراحت به منیسک، در ۳۰ درصد موردها یاروهمدم با جراحت به غضروف مفصلی و در ۳۰ درصد موردها یاروهمدم با زخم به لیگامان های جانبی یا این که کلترال زانو میباشد.
زخم لیگامان صلیبی قدامی زانو ممکن میباشد بصورت تنها یک کشیدگی باشد و یا این که ممکن میباشد لیگامان در گیر پاره گی ناقص یا این که پاره گی بی نقص خواهد شد. اکثر زخم های این لیگامان بصورت پاره گی بی نقص میباشد.

لیگامان متقاطع قدامی با سازوکار های متفاوتی پاره می‌شود. تغییر و تحول ناگهانی موقعیت تنه روی زانو، ایستادن ناگهانی در طول دویدن، جهیدن و وصال دوباره به زمین در حالت نامناسب و ضربه بی واسطه مثل تکل در فوتبال تمامی می‌توانند علل تولید تعرض درین لیگامان باشند. آمدن ضربه شدید از جلو به تحت ران می تواند موجب پاره گی رباط متقاطع قدامی گردد.

محل پاره‌گی رباط ممکن میباشد در محل اتصال آن به استخوان های ران یا این که درشت نی بوده و یا این که در میانه تاندون ساخت و ساز گردد. بعضی اوقات زمانی رباط صلیبی پایین کشش متعددی قرار می گیرد ممکن میباشد بجای پاره شدن تکه ای از استخوان را در محل چسبیدن به ران یا این که درشت نی از این استخوان ها غیروابسته کرده و پاره‌گی خویش را به این شکل علامت دهد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.