دوشنبه ۰۶ شهریور ۰۲ ۱۱:۰۴ ۱۲ بازديد
فیزیوتراپی برای معالجه درد مچ دست
مراجعه به فیزیوتراپی نیز یک کدام از نحوههای عالی برای معالجه درد مچ دست فارغ از جراحی میباشد. در واقع شما با جاری ساختن تمرینها و پیشنهادهای دکتر فیزیوتراپ میتواند به گذر زمان سبب ساز از فی مابین رفتن درد مچ دست و پا گردید. حتی در صورتیکه حالت بیماری شما به صورتی باشد که نیاز به حراجی داشته باششید، با جاری ساختن تمرینهای آورده شده می توانید یک جراحی مدل دکتر نوبت را پشت راز بگذارید.
معالجه درد مچ دست و پا، با جدیدترین طرزهای درمانی
معالجه درد مچ دست و پا همانگونه که گفته شد، با شیوههای درمانی اختصاصی صورت گرفته،که تعیین نوع آن به وسیله پزشک معالج جاری ساختن میگردد. همت فرمایید برای این فرآیند معالجه رابهتر پشت رمز بگذارید مسلما از یک پزشمکخوب و ماهر دراین باره امداد بگیرید تا در غایت بتوانید خیلی ریلکس این بیماری را پشت راز بگذارید. از این که تا نقطه نهایی این نوشتهی علمی با ما هم پا بودید از شما سپاسگزاریم.
انگیزه درد مفاصل و استخوانها در اشخاص گوناگون مختلف میباشد. دردهای مفصلی شایعتریناند. معمولا سالمندان بیشتر از سایر گلایه مینمایند. تحمل این درد برای آنان بسیار مشقت آور میباشد.
روی هم رفته درد در تن به دو نوع خراب و مزمن تقسیمبندی میگردد.
درد خراب: شخص در رتبههای بسیار بالایی درد را تجربیات کرده که معمولا انگیزه واضحی داراست. فشار خون، تنفس، ضربان قلب در دردهای خراب ارتقاء مییابد. درد خراب علامت زنگ خطر بدون شوخی برای تن میباشد.
درد مزمن: شخص در بیشتر روزهای هفته حس درد را با شدتهای متفاوتی تجربیات مینماید. درد مزمن ممکن میباشد ماهها تا سالها ارتفاع بکشد. قادر است منجر معدود خوابی و بیاشتهایی نیز خواهد شد. دردهای مفصلی مانند آرتریتها، سرطان و جراحات کمر از این نوع میباشند.
آرتریت، انگیزه درد مفاصل و استخوانها
دردهای آرتریت یکیاز شایعترین انگیزه درد مفاصل و استخوانها هست.از سایر مورادی که در ساختوساز درد موءثر میباشد، شکستگی استخوان هست. بزرگسالان در هر سنی ممکن میباشد به آرتریت مبتلا شوند. از هر چهار بزرگسال نسبتاً یک نفر بهاین بیماری در گیر میشود. بعلاوه، نیمی از آنها آرتریت درد مداوم را تجربیات مینمایند.
به التهاب کامل، آرتریت گفته میشود. التهاب می تواند ساختارهای اصلی مفصلی مانند پوشش مفصلی، استخوانها و غضروفها را ذیل اثر قرار دهد. درد، سفتی و تورم کامل جز شایعترین نمادهای آرتریت میباشند که یک یا این که اکثری از مفاصل تن را سرگرم مینماید.
دلایل ساخت آرتریت
این بیماری دارنده دلایل اکثری میباشد. بعضی از گونه های آرتریتهای مفصلی به خیر و خوبی معالجه می گردند و هیچ تاثیر زمانبر را بر روی شخص مکان نمیگذارند. در اختیار گرفتن برخی از آنان هم نیز میتواند بسیار سخت باشد. سائیدگی، پاره گی، عفونتها و موقعیت خویش ایمنی مثلا دلایل ساخت و ساز آرتریت و انگیزه درد مفاصل و استخوانها میباشد.
علائم ونشانههای این بیماری مشمول:
• درد و سفتی مفاصل
• آلرژی مفصلی
• تورم
• محدودیت جنبش در یک یا این که یکسری کامل
• قرمز رنگ و گرمی پوست روی کامل
شیوههای درمانی آرتریت عبارتند:
• معالجه فیزیکی
• مسکنها و داروهای ضد التهابی
• داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی از طریقهای شایع برای معالجه این بیماری می باشد.
در شکل خراب شدن بیماری و درپی داشتن بقیه بیماریها مانند آرتروز زانو، معمولا شغل ردوبدل کامل را تحت عنوان معالجه در لحاظ می گیرند کهاین فعالیت در اصفهان به وسیله شایسته ترین جراح زانو اصفهان ایفا میگیرد.
انگیزه درد مفاصل در زنان
ضعیف بودن عضلات شایعترین انگیزه درد مفاصل در زنان میباشد. چاقی، بارداری، نادر تحرکی و آرتروز از دلایل دیگر درد میباشد. 60 درصد اشخاص دچار به آرتروز، زنان میباشند. معمولا در عصر میانسالگی و پس از زمان یائسگی، زنان به آرتروز زانو در گیر می شوند که در غایت می بایست به بده بستان کامل زانو بپردازند.
دو انگیزه درد مفاصل و استخوانها در زنان عبارتند از:
• تغییر و تحول هورمونهای زنانه
• اضافه وزن و نادرتحرکی در زمانه بارداری
تغییر و تحول هورمونهای زنانه: تاثیر هورمونهای زنانه در مفاصل بیشتر میباشد. هنگامی که شخص یائسه گردیده، ساخت استروژن معدود میشود. ترشح کمتر این هورمون، بر روی غضروفها اثر گذارده و منجر ساختوساز درد می شود.
اضافه وزن و معدودتحرکی در زمان بارداری: چاقی و نادرتحرکی، منجر سایش و درد مفاصل نیز میشود. ساییدگی ممکن میباشد سبب ساز از عمل افتادگی مفاصل گردد. اضافه وزن زمانه بارداری، به مفاصل و استخوانها فشار وارد مینماید. در سود، سبب اثر فراوانی در درد مفاصل میگردد. بیشتر خانمهای مسن نیز به جهت معدودتحرکی به زانو درد شدید و آرتریت در گیر میشوند.
پیشگیری عالی از معالجه میباشد. همان گونه که گفتیم انگیزه درد مفاصل و استخوانها دلایل بیشمار و زیادی داراست. می توانید با ورزش کردن و رژیم غذایی تندرست، از ابتلا به بیماریهای مفصلی در مدد بمانید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر