جمعه ۱۶ خرداد ۰۴

نقرس چیست؟

۱۱ بازديد

تمامی آنچه درباره نقرس می بایست بدانید
بیماری‌های مفصلی جزو دردناک‌ترین و آزاردهنده‌‌ترین بیماری‌هایی می‌باشند که معمولا اثر ها آنان به یاد ماندنی میباشد و به درازای ارتفاع قدمت شخص، ارتفاع میکشند. این بیماری‌ها در گونه های مختلفی و با درجات شدت متفاوتی  دکتر نوبت در اشخاص بروز می یابند.

نقرس یکی بیماری‌های مفصلی میباشد که میتواند معاش شخص دچار را به‌شدت زیر اثر قرار دهد و منجر آزار رسانی برای وی خواهد شد.

در‌این مقاله قصد داریم خلال معرفی این بیماری، علل، علائم، طرق پیشگیری و معالجه آن را به‌طور بدیهی گستردن دهیم. همینطور تصاویر نقرس را با شما اشتراک گذاشتیم تا این بیماری را عالی بشناسید.
از طرف دیگر درین مقاله سوالاتی مانند آیا بیماری نقرس خطرناک میباشد؟ استدلال مهم این بیماری چیست؟ و سوال های شبیه را جواب میدهیم. پس ما‌را تا نقطه پایان ملازمت فرمایید.

نقرس چیست؟
نقرس با اسم انگلیسی Gout یک نوع آرتروز بسیار وخیم میباشد و در تیم بیماری‌های مفصلی قرار میگیرد. این بیماری که در تاثیر ارتقاء بیش تر از حد اسید اوریک در تن به وجود میاید، معاش شخص را به‌‌شدت زیر اثر قرار میدهد و سبب ساز تورم، درد، التهاب، قرمزی و داغ شدن بیش تر از حد مفاصل میگردد.

طی حمله ها نقرس که بیشتر در هنگام خواب شبانه صورت میدهند، شخص شدیدا بی‌قرار گردیده و درد مفاصل برای وی غیر قابل تحمل میشود. تهاجم ها نقرس به‌حدی دردناک می باشند که حتی تحمل وزن پوست روی کامل گزینه هجوم، برای مریض دشوار میباشد.

اثرات این بیماری بیشتر در نواحی انگشت گران قدر پا، زانو و مچ پا چشم می گردد. ولی گاهی اثرها آن بقیه نواحی تن را مانند انگشت‌های دست و پا یا این که آرنج، مشغول می‌نماید و پروسه طبیعی خواب شخص در گیر را آشفته خواهد کرد.

این بیماری در مردان بیشتر از زنان ترویج داراست و همینطور بیماران کلیوی و اشخاص باتجربه سنگ تمامی، بیش از دیگر مجموعه‌ها در معرض ابتلا به نقرس قرار دارا‌هستند.

برای ادراک عالی بیماری نقرس خوب میباشد به پرسش اسید اوریک چیست و به چه شکلی در تن ارتقا می یابد؟ جواب دهیم.
اسید اوریک یک ماده آلی میباشد که در تاثیر سوختن اسیدهای آمینه در تن بشر به‌ وجود می آید. این ماده خواص انحلال پذیری بالایی با آب ندارد، به همین ادله در شکل ارتقاء مقدار آن در تن، به‌صورت بلورهای اسیدی در مفاصل رسوب می‌نماید.

مصرف بالای مواد غذایی پروتئین‌دار مانند گوشت قرمز رنگ به‌ویژه گوشت گوساله یا این که جگر آن، معیار پروتئین تن را تا حد متعددی ارتقاء می دهند. در‌صورتی‌که مواد زائد پروتئین به‌صدق دفع نشود موجب بروز بیماری نقرس شود.
براین اساس طبیعی میباشد اشخاص باسابقه سنگ تمامی بیشتر در معرض ابتلا به‌این بیماری قرار داشته باشند. چون همت تمامی‌های آن ها برای دفع اسید اوریک مطلوب وجود ندارد و رسوب این ماده در مفاصل، شخص را به نقرس دچار خواهد کرد. از سوی دیگر خویش رسوب اسید اوریک درکلیه‌ها منجر به وجود وارد شدن سنگ همگی در اشخاص میشود.

علائم ابتلا به نقرس
علائم نقرس خفیف
معمولا اشخاص در گیر به‌این بیماری آیات و علائم ویژه‌ای دارا هستند که اشخاص در گیر به نقرس از خویش علامت میدهند. چنانچه علائم ذیل را مشاهده میکنید
این علائم عبارت می‌باشند از:

او‌لین آرم ابتلا به نقرس شم درد شدید در مفاصل میباشد. در طول نخستین ابتلا به‌این بیماری شدت درد کمتر میباشد و معمولا به‌صورت یک درد غیر قابل فهم در مفاصل ظواهر میگردد ولی با خراب شدن بیماری شدت درد نیز ارتقا می یابد. این درد بیشتر در زانو، مچ پا، انگشت گرانقدر پا و بقیه انگشتان دست و پا ظواهر می‌گردد.
ورم نواحی مشغول نیز از سایر علائم ابتلا به نقرس میباشد. معمولا بعداز تولید درد در مفاصل متفاوت، ورم این نواحی نیز استارت گردیده و به‌صورت غیر طبیعی باعث باد کردن کامل مشغول میگردد.
مفاصل مشغول با بلورهای اسید اوریک، خلال درد و ورم، ملتهب و قرمز میشوند و قضیه را برای ایراد در کوشش معمولی شخص مهیا می‌نمایند.
از سایر علائم ابتلا به نقرس مچ پا می‌اقتدار به سوزش و داغ شدن مفاصل ورم کرده اشاره نمود.
در اشخاصی که در گیر به نقرس می‌باشند، آرم‌های مذکور در صدر معمولا تا دوران وقت گیر ادامه خواهند داشت و بعد از مصرف دارو با گاز از در میان نمی‌پروسه.
در عده ای که بیماری آنان بسیار وخیم میباشد، قابلیت تکان دادن بی آلایش مفاصل ایراد شود.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.