چهارشنبه ۱۱ مرداد ۰۲ ۱۱:۳۲ ۱۷ بازديد
عوارض و علائم سندروم گیلن باره چیست ؟
برای مثال اولی و بارزترین نشانها و علائم سندرم گیلن باره سوزنی شدن پاها و وجود ضعف در آنهاست. این علامتها میتواند از پاها استارت گردیده و در تک تک تن بسط یابد. ولی گاهی ضعف و سوزنی شدن از بازوها نیز شروعی میخواهد شد. در موردها خراب این اشتباهات به تدریج سبب فلج مجموع تن میخواهد شد. این علائم میتواند به مقطع ۲ تا ۴ هفته دکتر نوبت فرآیند رو به بالا داشته باشد.
البته جدای از نمادهای اول، سندروم گیلن باره علائم و عوارض بخش اعظمی داراست که بهدنبال به تمام آنها اشاره خواهیم کرد:
سوزنی شدن انگشتان دست و پا، مچ دست و پا
ضعف در پاها که به سمت بالا کشیده میخواهد شد
عدم بضاعت در شیوه رفتن و بالا و ذیل رفتن از پلهها و برقراری تعادل هنگام گام برداشتن
نقص در ماهیچه ها دیده و بصیرت و بروز دوبینی یا این که عدم توان در تکان دیده
ساخت اختلال در سخن کردن، جویدن و بلع به جهت ناتوانی در حرکات شکل
دشواری تنفس
دردهای شدید و گرفتگی ماهیچهها شبانه
بالا رفتن ضربان قبلی و فشار خون
ناتوانی در در اختیار گرفتن مثانه و روده
طریقهای تشخیص و معالجه سندروم گیلن باره
تشخیص به موقع و استارت معالجه میتواند بیشترین شانس را در بهبودی سریعخیس به شخصی که دچار به سندورم گیلن باره میباشد بدهد. برای تحقیق بالینی علائم و تشخیص می بایست به دکتر کارشناس مغز و روان مراجعه نمایید. اما می بایست بدانید گاهی تشخیص این بیماری به خصوص در فرآیند اول و با وجود علائم بسیار خفیف دشوار میباشد. به همین ادله پزشکان می بایست از طریقها، آزمایشات و آزمایشهای متعدد به کارگیری نمایند.
معاینات بالینی و نظارت علائم
الکترومیوگرافی (EMG) یا این که نوار عضله که واحد سنجش جواب عضله ها به سیگنالهای عصبی را آیتم پژوهش قرار میدهد.
آزمایش هدایت عصبی (NCS) برای پژوهش سرعت و توان کار الکتریکی یک عصب مطلوب میباشد.
پونکسیون کمری که در آن یه خرده مایع نخاعی از ردیف فقرات گرفته گردیده و برای تشخیص سطح پروتئین به آزمایشگاه نبی میگردد.
شیوههای معالجه بیماری گیلن باره چیست ؟
آنچه بایستی دربارهی بیماریهای خویش ایمنی بدانید اینست که تا کنون شیوههای درمانی برای از فی مابین بردن و معالجه بی نقص آنها کشف نشده میباشد. البته خوشبختانه طرزهای درمانی متعدد میتواند روی بهبودی این بیماری اثر نهاده و در اکثر مواقع خطرها دور از شوخی را از مریض به دور نماید. ولی به شرطی که شخص بعد از اخذ علائم و تشخیص صد در صد، معالجه خویش را آغاز نماید. برای این خواسته می بایست ذیل معالجه شایسته ترین پزشکان و متخصصان مغز و اعصاب و روان باشد.
ایمونوگلوبولین وریدی ( IVIG): درمانی جایگزین پروتئین پلاسماست که سیستم ایمنی تن را ذیل در اختیار گرفتن خویش در میآورد. دراین نحوه ترکیبی از آنتی بادیهایی میباشد که از تن شخص در قبال عفونت ناشی از بیماریهای گوناگون مراقبت مینماید را به تن شخص تزریق مینمایند.
پلاسمافرزیس (Plasmapheresis): این شیوه که به تبادل پلاسما نیز پر اسم و رسم میباشد خون را با حذف موادی که برای روان مضر میباشد تصفیه مینماید.
تجویز مسکن: این داروها صرفا برای در اختیار گرفتن درد و ضعف اندامی استعمال میشوند.
کاردرمانی و فیزیوتراپی: اجرا حرکات کاردرمانی پایین لحاظ پزشک معالج فیزیوتراپ برای گروهای از بیماران که اختلالات حسی حرکتی دارا هستند بسیار مطلوب میباشد.
- ۰ ۰
- ۰ نظر