چهارشنبه ۱۴ خرداد ۰۴

ویروس تب کریمه کنگو چه‌گونه از بین میرود؟

۱۴ بازديد

ویروس تب کریمه کنگو چه‌گونه از فی مابین میرود؟
به عبارتی‌طور که پیش از اینً بیان شد این بیماری از بشر به آدم به‌راحتی واگیر دار میباشد. از این رو مثلا بیماری‌های واگیر دار خطرناک به‌شمار میاید. به‌قدری واحد سنجش شیوع زیاد میباشد که حتی گاهی قاب یادگرفتن‌چشم‌ی معالجه هم از در اختیار گرفتن آن عاجز می مانند و با کمترین بی‌توجهی به مسائل بهداشتی دکتر نوبت  جانشان به خطر میفتد.

با اعتنا به اینکه سرایت بیماری بیشتر در فصل گرم سال همزمان با فصل عمل کنه‌ها میباشد، عوام مردم به‌خصوص همسایه استان‌های جنوب و شرق جمهوری اسلامی ایران می بایست بدانند در شکل هجوم کنه‌ها می بایست به دام‌پزشکی‌ها مراجعه نمایند و با اقدامات دور از شوخی جلوی سرایت آن‌ها‌را بگیرند.

اقدامات پیش‌گیرانه‌ای که معمولاً درین استان‌ها از عنایت متعددی بهره مند می باشند. راههای پیشگیری از تب کریمه کنگو مشتمل بر مورد ها تحت میباشد:

فراگیری و اگاهی‌رسانی در امر نگهداری و پژوهش از دام‌ها بر عهده‌ی اداره‌ی تک تک دام‌پزشکی میباشد. از آنجایی که تب کریمه کنگو یک بیماری مشترک بشر و دام میباشد جامعه‌ی مقصود برای این استحضار‌رسانی عبارتند از: دام‌داران، کشاورزان، کارگران کشتارگاه‌ها، صاحبان و کارگران قصابی‌ها، دامپزشکان، کارمندان بهداشت و معالجه (به‌خصوص بیمار‌ستان‌های این بخش ها) و خانم‌های منزل‌دار.
دسته‌های اسم‌برده بیشتر در معرض ابتلاء بدین بیماری میباشند و نیاز مبرم به یادگرفتن و استحضار‌رسانی درباره ی این بیماری دارا‌هستند.

هر یک سری اداره‌ی آحاد دام‌پزشکی وظیفه‌ی خویش را در سال‌های اخیر به‌طور جامع و بدون نقص ایفا داده میباشد ولی دیگر ارگان‌ها و نصیب‌هایی که در‌این فرمان می توانند امداد شایانی به دوری از سرایت بیماری تب کریمه کنگو داشته باشند، عبارتند از:
دانش کده‌های علم ها پزشکی از روش استحضار‌رسانی در تارنما کالج‌ها
صدا و سیما از روش ساخت نرم افزار‌های آموزشی و بهداشتی
فضای مجازی و بقیه رسانه‌های اجتماعی
چه وقتی به پزشک معالج مراجعه کنیم؟
ازآنجاکه این بیماری تب وخیم توام با خون ریزی را به هم پا دارااست، به محض اگاهی از تماس با بافت کثیف، گزش کنه یا این که پشه ناقل و با آغاز اولی علائم، هر چه سریعتر به دکتر معالج عفونی یا این که پزشک عفونی بالغین مراجعه کنید تا در سریع‌ترین فرصت، معالجه‌های دارویی و حمایتی استارت گردد. توجه نمائید در صورتی‌که که دکتر دیر در جریان این بیماری قرار گیرد، ممکن میباشد پیامدها جبران‌ناپذیری به همپا داشته باشد و این بیماری می تواند سبب ساز به مرگ گردد.

نکات مهم در پیش‌گیری از ابتلاء به تب کریمه کنگو
و ولی پرسش مهم که در‌این نوشته‌ی‌علمی بایستی به آن جواب بخشید این میباشد که:

«راههای دوری از تب کریمه کنگو چیست» و همان «برای خودداری از تب کریمه کنگو چه کنیم؟». به‌دنبال به اقدامات مایحتاج برای پیشگیری از بیماری تب خون ریزی دهنده کریمه اشاره می‌گردد:

حذف کنه‌ی ناقل بیماری از روش سم‌پاشی
خزینه دادن مستمر دام‌ها
سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی
استعمال از مواد دفع حشرات روی پوست و خرقه‌ها برای پرهیز از گزش کنه و حشرات
جلوگیری از تماس با خون و مایعات تن حیوان ها و کسانی که علائم این بیماری را دارا‌هستند
حفظ فراورده‌های گوشتی، پیش از مصرف به دوران دست‌کم ۲۴ ساعت در یخچال فریزر هنگام سرایت بیماری تب کریمه
استعمال از خرقه‌های محافظ و دستکش و ماسک بوسیله کسانی که با اشخاص مریض در تماس می‌باشند (مانند نیروی کار مریض‌خانه‌ها، پزشکان و پرستاران)
نگهداری بدون شوخی از تماس بی واسطه با حیوان‌ها اهلی یا این که وحشی بوسیله کارگر کشتارگاه‌ها و مردم عده ای که ممکن میباشد با جنازه‌ی دام در تماس باشند
پرهیز از کشتار دام در محل‌های غیر مجاز
تهیه و تنظیم‌ی گوشت از محل‌های مطمئن و ذیل تحقیق سازمان‌های بهداشتی
اجتناب از میل کردن جگر ناپخته یا این که نیم پخته (قابل ذکر میباشد که‌این ویروس تا ۴۰ روز قادر است در جگر به عمل خویش ادامه دهد)
پختن گوشت پیش از مصرف
هم‌اینگونه سفارش میگردد که به مفاد پایین اعتنا فرمائید:

ساخت و ساز کنندگان دام و کسانی که در کشتارگاه‌ها یا این که مرکزها بسته‌بندی گوشت فعالیت می‌نمایند در شکل تولید هر سیرتکامل جراحت یا این که زخم در طول کشتار یا این که بروز علائم بیماری می بایست سریعاً به مرکزها درمانی مراجعه نمایند. این یک کدام از شایسته ترین شیوه های پیشگیری از تب کریمه کنگو میباشد.

خانم‌های منزل‌دار هنگام خرید گوشت جدید مسلماً گوشت را به دوران ۴۸ ساعت در یخچال فریزر نهاده و بعداز آن نسبت به تقسیم‌بندی آن مبادرت نمایند و هنگام تقسیم آن هم مطلقاً با دستکش محافظ این فعالیت را ایفا دهند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.